Meghívó a 25. Sérült Gyermekek Napjára

with Nincs hozzászólás
Immár 25. alkalommal, 2016. szeptember 19-én ismét megrendezésre kerül a Sérült Gyermekek Napja a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az egész napos rendezvényre az ország minden pontjáról várjuk a résztvevők és a fellépők jelentkezését. Az eseményen Bercse László, az ÉFOÉSZ társelnöke is beszél majd a megjelentek előtt. Most az ő meghívóját közöljük.

 

Szövetségünk minden évben megrendezi a sérült gyermekek napját, amely mostanára már országos rendezvénnyé nőtte ki magát, és ebben az évben jubilál, hiszen 25 éves lesz. Az első ilyen napot 1992-ben rendezték meg. Az állatkert az idén 150 éves, az ÉFOÉSZ pedig 35 éves lesz.

 

Ennek a napnak az üzenete, hogy felhívja az ép társadalom figyelmét arra, hogy a fogyatékos emberek is fontos részei a társadalomnak.

 

Ez a nap mindig nagyon jó szokott lenni, hiszen csupa jó program, koncert és tombola is szokott lenni és természetesen be lehet járni az Állatkertet is. A sérült gyermeket, fiatalt nevelő családoknak ezen a napon ingyenes a belépés a Állatkertbe.

 

Ezen a napon reggel 8:00 órakor  kinyitja az Állatkert a kapuit, érkeznek a vendégek és regisztrálnak. Miután mindenki megérkezett, a hivatalos program 11:00 órakor kezdődik. 11:00 órakor ünnepélyes megnyitó van, ahol a díszvendégek és az ÉFOÉSZ vezetői köszöntik a vendégeket.

 

Idén az állatkerti napot szeptember 19-én hétfőn fogjuk megrendezni.

 

Ha szeretnél eljönni erre a napra, akkor érdemes regisztrálni, a regisztrációs lapot innen tudjátok letölteni. A kitöltött regisztrációs lapot 2016. szeptember 9-ig kell e-mail-en, vagy postai úton beküldeni.

 

Várjuk fellépők jelentkezését is. Fellépők számára a regisztrációs lap innen tölthető le és a beküldési határidő 2016. augusztus 29.

 

Tölts el egy kellemes napot az állatkertben! Ha eljössz erre a rendezvényre nem fogod megbánni!